Alla inlägg den 30 juli 2007

Av Malin - 30 juli 2007 17:15

I fredags kom Daniel nedåt landet för att hälsa på, vilket jag förstås uppskattade väldigt mycket. På lördagen åkte vi till Jönköping, där vi åt lunch och gick lite i affärer innan vi åkte vidare till Gränna och polkagrisar. Gränna var väldigt mysigt och vi köpte en del polkagrisar men det kändes väldigt turistigt där att vi tröttnade och åkte hem.  Väl hemma vilade vi någon timma innan vi åkte till Falköping för att festa hos Linda. Vi var båda väldigt trötta efter att ha flängt runt hela dagen så att det blev en relativt tidig kväll, men det var riktigt kul att träffa Linda igen.


Igår passade vi på att riktigt njuta av att vi inte behövde göra någonting på dagen, men pizzasugna blev vi och vi åkte iväg till Mullsjö för att äta. Till slut, efter några om och men, hittade vi en pizzeria som föll oss i smaken. Tack för en supermysig helg Söt!


Det är ett riktigt höstväder ute. Dags att göra lite varm choklad. Ta bort den tråkiga kakaon och använd riktig choklad istället, godare och nyttigare!


Mjölk

Mörk choklad

Lite vaniljsocker


Värm mjölken och häll i vaniljsockret. Smält samtidigt chokladen i ett vattenbad. Häll sedan chokladen i mjölken, som du har vispat ordentligt. Klart!


Jag längtar till Uppsala. Nu räcker det med att ha varit här, nu vill jag tillbaka till korridoren, nationerna och människorna. Ett par veckor till så...



Ovido - Quiz & Flashcards