Alla inlägg under januari 2007

Av Malin - 15 januari 2007 11:46

"Pojken fastnade under trädet, som hamnade över hans hals. En äldre man som passerade i bil stannade till. Han såg att ett barn låg under trädet och lyckades lyfta det. Men krafterna räckte inte till att både lyfta trädet och dra bort pojken. Pappan stod bredvid, chockad, han skrek sin sons namn, men talade osammanhängande och var inte kontaktbar."Usch, jag tycker detta är så hemskt! Det är bland det värsta jag vet när barn far illa. Och jag kan inte låta bli att tänka på hur fan familjen ska gå vidare efter den här jäkla olyckan.Idag vaknade jag med ont i halsen, så det blir mycket tedrickande idag och kanske nån glassbåt oxå :) Ska plugga hela dagen, sen kommer Malin hit i eftermiddag. Sex and the city med Lisa ikväll blir det nog. I höstas såg jag alla säsonger, men det sista avsnittet laddades inte ner av nån anledning så det är det vi ska se ikväll. Jaja, tillbaka till böckerna...

Av Malin - 14 januari 2007 22:42

Hemkommen från Sofie. Bloggskadad som man blivit så skriver jag ett inlägg just när man precis kommit hem innanför dörren.Min helg har varit jättemysig. I fredags kom min söte till mig, vi lagade god mat och Sofie kom över och fick smaka på mina muffins. På kvällen knackade det på min dörr. Utanför stod det typ sex stycken onyktra killar och frågade på engelska om jag hade fest hos mig. - Nej, sa jag, men ni verkar på partyhumör märker jag. - Partyhumör? Nej, vi är en städfirma.- Jaså men så bra, då kan ni ta min soppåse som står där bredvid er. Och när ni ändå håller på så kan ni ta och städa vårt korridorskök oxå, glöm inte städa bakom spisarna.- Okej, men då går vi dit (jätteglatt)- Eh.. Det var ett skämt... (de går)Efter en halvtimma står dessa killar med varsin öl i handen och städar vårt kök. Har man inget bättre att göra en fredagskväll när man festar?! Nåja, köket glänser nu så man ska inte klaga!På lördagen åkte jag och Daniel till systemet för att handla lite öl till fotbollsmatchen lite senare. Det var en bra match, synd bara att inte Henke fick in nicken redan efter fem minuter, det hade varit grymt. Iaf, United vann vilket alla var nöjda över. Efter matchen lagade Lirarn och Mary en jättegod middag och kvällen fortsatte med någon mer öl och sällskapsspel. En riktigt trevlans kväll helt enkelt. Och mer därtill.Den här söndagen har gått helt sjukt snabbt! Vaknade iofs vid 12 så det kanske är en förklaring. Har varit hos Sofie hela dagen och blivit bjuden både på lunch och middag, tack söta Sofie! Malin kom till Sofie på kvällen. Hennes mage bara växer och växer.. Hihi..Min söte gör mig alldeles varm i magen.Till plugget en stund, sen sova. Nattinatt!

Av Malin - 11 januari 2007 00:05

Jag fick se årets första snö singla ner mot marken ikväll. Jag som bara vill att det ska bli vår så man kan sitta och äta mjukglass vid ån och njuta av vårsolen. Nåja, våren kommer snart, sakta men säkert.Ikväll har Lisa och Sofie varit här, det blev ett riktigt jäkla tjejsnack! Sådana är härliga på många sätt. Vi satt och drack te, åt kakor och mina muffins och bara snackar om allt som faller oss in. Härligt är det. Oh, nu får jag bara inte glömma att köpa Dumlekolor till muffinsen imorgon som jag ska baka. Det kommer bli grymt gott!Imorgon ska jag till systemet med Sofie och köpa något jag inte druckit tidigare. Det kommer att bli intressant. Jag fick en drinkbok i julklapp och då måste man ju bara testa det som ser gott ut. Kvällen igår var en mycket mysig och speciell kväll.

Av Malin - 10 januari 2007 00:30

...verkar det som! Peter fick en idé just att fixa tvärdrag från köket till balkongen. Hejsan hoppsan vad det blåste. Om jag skulle gå ut nu skulle jag blåsa bort, säkert.Vill kramas med Daniel. Inatt får jag istället krama Manfred. Ja, det är min varmvattenflaska. Det var Sofia som döpte den. Saknar Söt...Nu ska jag sova, klockan 10 imorgon är det frukost hos Sofie sen kl 13 kommer mitt arbetslag förbi hem till mig. Blir nog soft.Godnatt!

Av Malin - 8 januari 2007 22:48

Jag sitter och tittar på Ett herrans liv med Lasse Berghagen som gäst. I det programmet ska Lasse gå in i en vapenaffär för att köpa ett vapen (hur kommer Fredrik och Philip på med idén för det första?) Han går in till snubben i affären och säger (beordrad från Fredrik & Philip)" Hello my nigga, nu jävlar ska det handlas vapen boys, en stor såndär motherfucking revolver". Så jäkla klockrent! Lasse liksom, som inte vill ha ihjäl en spindel ens.Den här dagen har varit grym! Tog mig en sovmorgon innan det var dags för att skriva klart PM:et vilket gick rätt bra. Käkade sedan upp den übergoda pizzan från igår när det var dags för TP med Mattias, Erik and the new guy. Vi bestämde att vi i korridoren måste ha en bastufest, låter grymt ju! Vi har en bastu längst upp i vårt hus som används flitigt av oss studenter, nyrenoverad till och med. Söt och jag bör testa den. Efter det gick jag upp till Sofie där jag, glatt överraskad, blev bjuden på middag. Tillbaka i korridoren för chokladmuffinsbak. Bjöd några i korridoren vilket var väldigt trevligt. Man har saknat att sitta och snacka skit med dom i köket. Ikväll har jag och Sofie äntligen fått igång min brännare, så nu kan jag bränna ut allt. Mwohaahaha, så bra.Oh, världsrekordet i höjdhopp för grisar är 70 cm. Hur högt hoppar du?Over and out.

Av Malin - 8 januari 2007 00:43

Då var man tillbaka i korridoren, på riktigt. Det ser ut som vanligt, bara lite mer damm i hörnen. Det luktar däremot inte som vanligt. Vår nya snubbe röker i sitt rum och det har spridit sig in i mitt rum och i korridoren. Ska tipsa honom med att stänga sin dörr till rummet i morgon.I onsdags begav jag mig till Gävle. Jag var nervös. Men som oftast när jag är nervös brukar det gå över väldigt snabbt, så även denna gång :) Gävle var mysigt, av många anledningar.Oh, Henke gjorde mål ikväll! Det var mäktigt.Hopp i säng, plugg imorrn!

Av Malin - 3 januari 2007 17:08

Jaaa! Jag är i Uppsala! Jag är hemma! Känns så grymt skönt att vara tillbaka! Lyckan pirrar i kroppen när jag dansar runt i korridoren. Efter en minut här blev jag bjuden på fest. Åhh, vad jag har längtat hit.Snart, mot Gävle!

Av Malin - 2 januari 2007 16:12

Klockan är 00.02 på nyårsnatten och jag och Sofia står och tittar på alla raketer våra grannar smäller, varpå Sofia skriker "TA SKYDD!". Årets första dåliga skämt! :D

Ovido - Quiz & Flashcards