Alla inlägg under december 2006

Av Malin - 16 december 2006 12:55

Igårkväll var det tänkt att vi i korridoren skulle laga en julmiddag. Men nejdå, ingen orkade och killarna snackade om pizza. Nej, sa jag och Sofia, vänligt men bestämt. Istället kom vi på idén med att gå ut på nation istället. Det blev lite förfestande först i korridoren. (Oh, det finns verkligen god och vidrig öl har jag märkt) Sedan gick vi till stan och till ÖG. Det var riktigt trevligt, fast om jag äter mer nachotallrikar innan jul så.. Ahh, så vet jag inte vad jag gör.. Sofia bjöd mig, så sött. Det blev en rätt tidig kväll ändå eftersom de flesta skulle plugga dagen efter. På vägen hem försökte Pierre skrämma mig när vi gick genom kyrkogården, bättre försök nästa gång! När vi väl var hemma lagade Erik pannkakor som vi alla åt, mycket mumsigt. Sedan gick jag över till Sofia för att kolla på film. Jag var jättetrött och somnade i hennes säng. Tur att jag inte har långt hem till min egen.Imorse tog jag en lång och skön sovmorgon. Nu är det dags att plugga så får vi se vad som händer till kvällen.Kramar!-----------------------------------------------------------Ikväll ska jag till Victor i Almunge med Malin och Kristoffer och äta.. ja.. just det.. TACOS! Haha, och jag kan inte vara oartig och tacka nej.Saknar dig Söt.

Av Malin - 15 december 2006 16:44

Jag hade skrivit en långt inlägg och vips så försvann det. Aja, skriver igen lite senare!

Av Malin - 13 december 2006 22:05

Jag borde verkligen sätta igång med att skriva de fyra PM som jag borde vara klar med innan jul. Men inte då. När man borde plugga gör man alla de andra saker som är helt onödiga, egentligen. - Städa. Hm, man kanske borde dammsuga ändå, det är ju faktiskt lite dammigt här. Hrm.- Fikar. Nej, det är inte bra att ha de där tretimmarsfikorna som bestäms just precis när man ska börja plugga. Men det är bra mycket trevligare.- Ringer gamla avlägsna kompisar.Helst av allt vill jag bara vara med Daniel. -----------------------------------------------------------Kolla in den här söta ungen som sjunger sin rockversion av Sankta Lucia. Kempebra!http://www.youtube.com/watch?v=ARg2bVO0Tps

Av Malin - 11 december 2006 21:41

Hmm, det var ett tag sedan jag skrev i bloggen. Skärpning Malin! Men det känns som om jag inte har tid till det och det är knäppt. För jag har tid egentligen, men jag gör massa andra meningslösa (?) saker som att sitta och prata i köket med korridorna i tre timmar, vara på Ica och försöka bestämma sig för vad man ska laga för mat fast man helst av allt bara skulle vilja äta choklad till middag, eller installera onödiga skärmsläckare på datorn som jag ändå tar bort efter att ha använt dem en gång. Hmm. Jag borde verkligen vara mer effektiv. I helgen som gått har jag varit på spelkväll hos Lisa och Johan, trevligt. Ännu trevligare blev det när Daniel, Johan och Annica dök upp. På lördagen var det förfest hos Daniel och Johan med en massa roligt folk, sedan utgång. Spenderade sedan andra advent och min namnsdag hos dem. Åh, så mysig helgen varit. Idag har jag haft migrän, ville bara stanna hemma från skolan men efter att jag bestämde mig för att det var det dummaste jag kunde göra åkte jag till skolan och det visade sig att jag hade rätt. Min klass är grymt bra, det är en så positiv stämning i klassen som man lätt dras med i. Härligt! Ikväll har jag varit hos Sofie och lagat den mest utsökta korvstroganoffen. Sedan har jag varit teknisk också och installerat en dvd-brännare på datorn, hm, kanske inte är så svårt tekniskt sett, men ändå :) Jag har köpt den alldeles perfekta juldekorationen. Sega tomtar! Fram till den 20e är de på bordet i en skål och ser juliga ut, under tiden går jag och äter godiset för att sedan vara uppätna den 20e. Sedan när jag kommer tillbaka efter jullovet och är allmänt trött på julen, är juldekorationen borta. Briljant!Nu ringde Sofie om te och julmys hos henne, det kan jag inte tacka nej till. Kramar till er!

Av Malin - 8 december 2006 16:21

Det var en lång ILU-dag igår, gick från 8-15. Det var soft, satt med arbetslaget och diskuterade om mångkulturrella samhällen. Inget mer prat om det nu, typiskt ILU att älta saker om och om igen. Det räcker väl om man pratar om ett ämne en gång under programmet. Jaja, typiskt ILu. Efter skolan igår skulle jag och några från klassen gå och låna böcker på stadsbibiblioteket, men de höll på att renovera där så inga böcker till oss, vilket betyder att jag är fri från plugg hela helgen. Åkte sedan hem för att laga den klassiska studentmaten, snabbmakaroner med Felix ketchup till, inte illa Malin, inte illa. Senare på kvällen mötte jag upp Daniel i stan för att sedan tillsammans gå till Norrlands. Där träffade vi överraskande på Daniels kompisar Daniel och Laila. En riktigt trevlig kväll! Kom hem i eftermiddags från Daniel och bestämde mig för att bjuda Sofia på hemlagad middag. Folke och jag gjorde en så god marinad till köttet som jag sedan kommer att laga i ugnen. Mmmm.. Kanske utgång på nation med korridoren ikväll också, Pierre ska åka tillbaka till Frankrike och då måste vi ju göra någonting för honom, som en avskedsfest ungefär. Har inte köpt en enda julklapp än så länge, kanske börjar bli dags..Mot köket!

Av Malin - 4 december 2006 22:43

Tillbaka på ILU idag! Älskade ILU! Visst var praktiken kul men det är så skönt att vara tillbaka. Jag ska berätta varför.Började 8 med att sitta och prata skit med Malin, sedan kom läraren igång och vi satte oss i smågrupper i fiket för att diskutera om vår praktik i två timmar. Sedan tillbaka till klassrummet för en halvtimmas helklassdiskussion. Soft. Efter det bar det iväg till stan med Malin och Sofie. Malin har en bebis i magen och skulle till mödravårdcentralen medan jag och Sofie var shoppingsugna. Klockan var tolv. Strosade runt på stan och hade det allmänt trevligt. Gick sedan till Daniel för en snabbvisit i hans tentaplugg. Så mysigt hade vi det. Söt, du är så underbar. Sedan hem igen vid fyra för att tvätta kläder. Massa kläder. Jag och Sofie var klara med tvätten vid halv nio. Sedan lagade jag en, faktiskt, jättegod ugnsrätt med kyckling och ris. Mums. Efter maten blev vi bjudna på Staffans urgoda nybakta sockerkaka. Ännu mera mums. Så här sitter jag nu, jättemätt och glad för en så bra dag. Tänk så mycket man får gjort när man går på ILU.. Ahhh, underbart är det. Imorgon ska jag upp kvart över sju för att se på julkalendern. Jaja, jag har fortfarande ett litet barn i mig, men det ska bli så mysigt att gå upp i morgonrock och sitta framför tven med Sofie och några andra korridorare för att se julkalandern. Hehe..Puss och kramar till er!

Av Malin - 3 december 2006 17:10

Jag är usel på datorer har jag kommit på. Eller, jag trodde att jag var någolunda bra men de gånger Peter har kollat min dator så har han bara skrattat. Hmpf.Igår var jag hos Lisa och bakade julgodis. Fast jag bakade inte så mycket om jag ska vara ärlig. Jag smakade däremot.. hehe.. Johan fixade glögg och jag fick smaka på hans chokladsmet. Åhhh så gott det var! Jag gillar verkligen att baka, men brukar inte göra julgodis själv. Hmm, det får det bli ändring på, så gott som det är!Efter det goda julbaket åkte jag till stan för att träffa Daniel och Johan i stan för fotboll. Efter det bara mysa med Daniel. Så underbart mysigt.Åhh, det luktar lussekatter från köket.. Have to go! Puss!

Av Malin - 1 december 2006 12:19

Var på bio med Daniel, Lisa och Johan igår. Vi såg på Borat, hysteriskt kul var det :) Efter bion blev det en öl och mat på Uplands. Naajs. Sedan hem och sova hos Daniel för att sedan stiga upp halv 7 för att gå på den sista dagen på min praktik. Nu är jag hemkommen och det ska bli så skönt att komma tillbaka till ILU på måndag istället för att gå till praktiken.. Nu har jag bara VFU-journalen kvar att skriva men den är soft.Ikväll blir det en lugn kväll. Malin ville att jag och Sofie skulle komma till Almunge och se på Idolfinalen med norrlandsgänget. Men jag hoppar nog det, middag med korridoren ikväll istället och sen blir det nog att ligga i soffan med Sofie och Sofia. Sofia har varit på kryssning till Åland och kommer tillbaka idag. Det ska bli kul att få höra lite smaskiga detaljer, OM det nu finns några, jag tvivlar på det. Mer smaskiga detaljer till folket!Jag fick mitt första julkort idag. Det var min lillasyster som skickade, väldigt tidigt för ett julkort men desto mer överraskad blev jag. Kortet var rosa med glittrande paljetter, två hästar och med en vit fjäder på. Hmm, tack Sofia, ett sådant julkort har jag aldrig fått förut :)Nu ska här lagas lunch! Åh så skönt det är att vara hemma vid den här tiden!Puss!

Ovido - Quiz & Flashcards